Zoeken naar anthonissen verhuizingen

anthonissen verhuizingen
Anthonissen verhuizen, meubelbewaring, bestelwagen huren in Antwerpen.
anthonissen verhuizing amlbvba familytime @ AML BVBA Anthonissen Moving Logistics https//t.co/HWKWojw3iC.: 10 days ago Onze klanten zitten echt overal! anthonissen verhuizingen kleinebrogel limburg @ Kleine Brogel Air Base https//t.co/wZtx0itIIj.: 15 days ago Antwaarpe, gij zijt gij veur mij. anthonissen verhuizingen antwerpen pelgrimstraat @ Antwerp, Belgium https//t.co/3q6Tc3sOjQ.:
verhuizingen hasselt
Verhuisfirma Mortsel A. Anthonissen.
Service en een perfecte afwerking vormen het handelsmerk van dit familiebedrijf. Anthonissen is sinds 1923 een gerenommeerd Antwerps verhuisbedrijf. Vier generaties lang staan wij onze klanten bij met raad en daad in het plannen en uitvoeren van hun verhuizingen. Bij elke verhuizing garanderen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding.
Verhuizingen De Vic
Faillissement Anthonissen te Mortsel 404751108 FaillissementsDossier.be.
23 oktober 2013, werd aan ANTHONISSEN BVBA, HEERBAAN 49, 2640 MORTSEL, ondernemingsnummer: 0404.751.108, een wijziging van doelstelling zoals toegekend op 23 juli 2013 naar een procedure gerechtelijke reorganisatie met het oog op de overdracht onder gerechtelijk gezag van een deel van de onderneming en van de activiteiten van verzoekster toegekend, te weten de activiteiten van verhuizingen van particulieren en kantoren, alsook vervoer van meubelen, met alle voor het behoud van dit gedeelte van de economische activiteit van verzoekster noodzakelijke of nuttige activa.
persoonlijke lening

Contacteer ons