Op zoek naar anthonissen verhuizingen?

anthonissen verhuizingen
anthonissen verhuizingen - Ook internationale verhuizingen.
Gaat het om een kleine verhuis, gezinsverhuizing, seniorenverhuizing, bedrijfsverhuizing of internationale verhuizing. Met ruim 150 verhuizingen per week is onze verhuisfirma Antwerpen de betaalbare oplossing voor al uw verhuizingen en transporten. Piano vleugel verhuizingen. Transporteren van losse meubels en witgoed.
Anthonissen Inforegio.be.
Bij Verhuizingen Anthonissen te Mortsel. Vind ik leuk 2. Heirbaan 49, 2640 Mortsel. T 03 440 11 00. Verpleging aan huis. Dierenspeciaalzaak Maalderij Maas. Was en strijksalon Nes. Personal trainer VitactiV. Inschrijven op nieuwsbrief. Verpleging aan huis. Dierenspeciaalzaak Maalderij Maas.
fortis
Verhuisfirma Mortsel A. Anthonissen.
Service en een perfecte afwerking vormen het handelsmerk van dit familiebedrijf. Anthonissen is sinds 1923 een gerenommeerd Antwerps verhuisbedrijf. Vier generaties lang staan wij onze klanten bij met raad en daad in het plannen en uitvoeren van hun verhuizingen. Bij elke verhuizing garanderen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding.
Euro Verhuizingen
Anthonissen verhuizen, meubelbewaring, bestelwagen huren in Antwerpen.
relax timeformyfamily anthonissen verhuizingen knokke. 27 Juli 2018 door Anthoniss, in Instagram Je moet het toch maar doen in deze temperaturen zwaar werk verrichten! Heel fier op onze mannen! verhuizers amlbvba anthonissen verhuizingen hittegolf. Je moet het toch maar doen in deze temperaturen zwaar werk verrichten!
SEO
Anthonissen Verhuizingen Heirbaan 49, 2640 Mortsel, Belgiƫ.
Kleine herstellingen uit te voeren, zoals lekkende kranen en piepende deuren. Uw leegstaande woning volledig schoon te maken. Specialisaties van Anthonissen Verhuizingen. Verhuisfirma, Particuliere verhuizingen, Kantoorverhuis, Internationale verhuizingen, Liftservice, Meubelbewaring, Montage/demontage. Contacteer Anthonissen Verhuizingen voor een Offerte. Ik wil ook offertes van andere bedrijven ontvangen.
metalen poort
Faillissement Anthonissen te Mortsel 404751108 FaillissementsDossier.be.
23 oktober 2013, werd aan ANTHONISSEN BVBA, HEERBAAN 49, 2640 MORTSEL, ondernemingsnummer: 0404.751.108, een wijziging van doelstelling zoals toegekend op 23 juli 2013 naar een procedure gerechtelijke reorganisatie met het oog op de overdracht onder gerechtelijk gezag van een deel van de onderneming en van de activiteiten van verzoekster toegekend, te weten de activiteiten van verhuizingen van particulieren en kantoren, alsook vervoer van meubelen, met alle voor het behoud van dit gedeelte van de economische activiteit van verzoekster noodzakelijke of nuttige activa.
Verhuizingen Antwerpen

Contacteer ons