Meer resultaten voor anthonissen verhuizingen

anthonissen verhuizingen
Anthonissen verhuizen, meubelbewaring, bestelwagen huren in Antwerpen.
37 days ago De Meir in betere of slechtere tijden? Wat denken jullie? jaren70 verhuizingen anthonissen https//t.co/pD2ZUdGIYM.: 43 days ago Weer een nieuwe dag in verhuisland. amlbvba verhuizen anthonissen @ Europe/Brussels https//t.co/XwTdzej2oR.: BELGISCHE KAMER DER VERHUIZERS. 2017 Anthonissen verhuizingen Antwerpen.
Verhuizingen Antwerpen
Verhuizingen Mortsel A. Anthonissen YouTube.
Anthonissen uit Mortsel, Antwerpen is gespecialiseerd in nationale en internationale verhuizingen, bureelverhuizingen en projecten. Ook door-to-door verschepingen naar alle bestemmingen behoren tot de mogelijkheden. Verder kan u bij Anthonissen uit Mortsel ook terecht voor de montage van alle merkmeubelen. Tot slot beschikken wij over moderne opslagplaatsen voor professionele meubelbewaring.
vic verhuizingen
Faillissement Anthonissen te Mortsel 404751108 FaillissementsDossier.be.
23 oktober 2013, werd aan ANTHONISSEN BVBA, HEERBAAN 49, 2640 MORTSEL, ondernemingsnummer: 0404.751.108, een wijziging van doelstelling zoals toegekend op 23 juli 2013 naar een procedure gerechtelijke reorganisatie met het oog op de overdracht onder gerechtelijk gezag van een deel van de onderneming en van de activiteiten van verzoekster toegekend, te weten de activiteiten van verhuizingen van particulieren en kantoren, alsook vervoer van meubelen, met alle voor het behoud van dit gedeelte van de economische activiteit van verzoekster noodzakelijke of nuttige activa.
fluohesje kind
Anthonissen Moving Logistics BVBA Heirbaan 49, 2640 Mortsel, Belgiƫ.
Waterbedden te verhuizen en opnieuw te vullen. Kleine herstellingen uit te voeren, zoals lekkende kranen en piepende deuren. Uw leegstaande woning volledig schoon te maken. Specialisaties van Anthonissen Moving Logistics BVBA. Verhuisfirma, Particuliere verhuizingen, Kantoorverhuis, Internationale verhuizingen, Liftservice, Meubelbewaring, Montage/demontage.
Verhuisfirma Mortsel A. Anthonissen.
Service en een perfecte afwerking vormen het handelsmerk van dit familiebedrijf. Anthonissen is sinds 1923 een gerenommeerd Antwerps verhuisbedrijf. Vier generaties lang staan wij onze klanten bij met raad en daad in het plannen en uitvoeren van hun verhuizingen. Bij elke verhuizing garanderen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding.
ANTHONISSEN BVBA VERHUIZINGEN ANTWERPEN Verhuizingen Publigids.
ANTHONISSEN BVBA VERHUIZINGEN ANTWERPEN. 0404 751 108. Verstuur deze pagina naar een vriend. Naam E-mail E-mail van vriend verstuur Annulleren. stuur naar een vriend Deel deze pagina op Facebook Tweet deze pagina. naam e-mail verstuur. copyright 2011 Publivisie. Bent u het wachtwoord of e-mailadres van uw account vergeten?

Contacteer ons