Op zoek naar hsf transport?

hsf transport
Koeltransport en vriestransport in heel Europa HSF Logistics.
HSF test intermodaal transport. Op dinsdag 29 mei jl. is de eerste huckepack trailer van HSF Logistics Nijmegen in Tilburg op de trein gegaan richting Polen! lees meer Casestudie BREEAM nieuwbouw DC Winterswijk. Op ons terrein in Winterswijk breiden wij onze geconditioneerde op en overslag uit met een nieuw Distributiecentrum DC.
internationaal transport
HSF Logistics en NK Spedition fuseren Vleesmagazine.
HSF Logistics en NK Spedition fuseren. HSF Logistics te Nijmegen en Winterswijk en NK Spedition te Esbjerg Denemarken zijn gefuseerd per 1 januari 2017. Door de fusie ontstaat een Europese dienstverlener op het gebied van koel en vriestransporten, emballage-oplossingen, warehousing, value added logistics, intermodaal vervoer en luchtvracht.
Audio
Transport Online Transportnieuws Transport Online HSF Logistics en NK Spedition gefuseerd.
HSF Logistics en NK Spedition gefuseerd. NIJMEGEN HSF Logistics te Nijmegen en Winterswijk en NK Spedition te Esbjerg Denemarken hebben per 1 januari 2017 hun intensieve samenwerking, welke is gestart in 2007 onder gezamenlijke vlag voortgezet. Door de fusie ontstaat een Europese dienstverlener op het gebied van koel en vriestransporten, emballage-oplossingen, warehousing, value added logistics, intermodaal vervoer en luchtvracht.
argenta
Werken bij HSF Bekijk nu alle beschikbare vacatures.
In Nederland, Belgiƫ, Duitsland, Luxemburg, Italiƫ, Frankrijk of waar dan ook in Europa. HSF biedt een logistieke totaaloplossing. HSF Logistics beschikt over eigen EG gecertificeerde koel en vrieshuizen, een ultramodern wagenpark, state-of-the-art reinigingsinstallaties en full-service emballagesystemen. Hierdoor is HSF Logistics een toekomstgerichte totaalpartner.
minimumloon jobstudent
Gezocht: gemotiveerde mensen voor diverse vacatures HSF Logistics.
Dag mee met een HSF chauffeur. U bevindt zich hier: Home / Vacatures. Hier vind je de actuele vacatures van HSF Logistics voor onze vestigingen in Winterswijk, Nijmegen en Barendrecht. Heb je vragen over de vacatures, solliciteren, of nog andere vragen?
Transport Online Transportnieuws Transport Online HSF Logistics Barendrecht BV stopt ermee.
Er is op korte of middellange termijn ook geen zicht op rendementsherstel." Wij" hebben daarom de beslissing genomen om de ondernemingsactiviteiten te stoppen per 1 januari 2016, meldt de directie van HSF Logistics maandag 28 december in een interne mail aan haar klanten. De" lopende opdrachten zullen worden aangenomen tot en met laaddatum 31 december 2015, voegt het bedrijf toe. Wat er met de 60 wagens en veelal Britse chauffeurs gebeurd is niet bekend. Het personeel is maandag wel op de hoogte gesteld van deze beslissing. De directie is maandagavond om een reactie gevraagd maar geeft aan geen reactie te willen geven. Nieuwsartikel geplaatst op 28-12-2015 1730: door Redactie FE. Op dit artikel rust copyright Alle rechten voorbehouden. Vrachtwagen met LPG in brand gevlogen op A58 foto's.' Boze boeren gaan woensdag protesteren op A28. A29 dicht na ongeval met auto en vrachtwagen foto. maandag 03 september 2018 1616.: BARENDRECHT Maandagmiddag heeft een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen op de A29 bij Barendrecht. De automobilist is hierbij gewond geraakt en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Zes MAN TGX trucks voor MBH Transport.

Contacteer ons