Op zoek naar hsf transport?

hsf transport
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
transport belgie
Werken bij HSF Bekijk nu alle beschikbare vacatures.
In Nederland, Belgiƫ, Duitsland, Luxemburg, Italiƫ, Frankrijk of waar dan ook in Europa. HSF biedt een logistieke totaaloplossing. HSF Logistics beschikt over eigen EG gecertificeerde koel en vrieshuizen, een ultramodern wagenpark, state-of-the-art reinigingsinstallaties en full-service emballagesystemen. Hierdoor is HSF Logistics een toekomstgerichte totaalpartner.
lenen
Gezocht: gemotiveerde mensen voor diverse vacatures HSF Logistics.
Dag mee met een HSF chauffeur. U bevindt zich hier: Home / Vacatures. Hier vind je de actuele vacatures van HSF Logistics voor onze vestigingen in Winterswijk, Nijmegen en Barendrecht. Heb je vragen over de vacatures, solliciteren, of nog andere vragen?
fluohesje
Transport Online Transportnieuws Transport Online HSF Logistics en NK Spedition gefuseerd.
HSF Logistics en NK Spedition gefuseerd. NIJMEGEN HSF Logistics te Nijmegen en Winterswijk en NK Spedition te Esbjerg Denemarken hebben per 1 januari 2017 hun intensieve samenwerking, welke is gestart in 2007 onder gezamenlijke vlag voortgezet. Door de fusie ontstaat een Europese dienstverlener op het gebied van koel en vriestransporten, emballage-oplossingen, warehousing, value added logistics, intermodaal vervoer en luchtvracht.

Contacteer ons