Resultaten voor hsf transport

hsf transport
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
transport belgie
Werken bij HSF Bekijk nu alle beschikbare vacatures.
In Nederland, Belgiƫ, Duitsland, Luxemburg, Italiƫ, Frankrijk of waar dan ook in Europa. HSF biedt een logistieke totaaloplossing. HSF Logistics beschikt over eigen EG gecertificeerde koel en vrieshuizen, een ultramodern wagenpark, state-of-the-art reinigingsinstallaties en full-service emballagesystemen. Hierdoor is HSF Logistics een toekomstgerichte totaalpartner.
sea life
Historie Werken Bij HSF Logistics.
Samenwerking In 1997 kwam de samenwerking tot stand tussen RSB Logistic in Winterswijk, voornamelijk gericht op koel en vriestransport naar Duitsland, en Frederiks Internationaal Transport, dat net zijn naam veranderd had in HSF. In 1998 gingen zij verder samen als HSF Logistics om in 2006 samengevoegd te worden onder HSF Distri Holding.
Geld lenen zonder bank
Transport Online Transportnieuws Transport Online HSF Logistics en NK Spedition gefuseerd.
HSF Logistics en NK Spedition gefuseerd. NIJMEGEN HSF Logistics te Nijmegen en Winterswijk en NK Spedition te Esbjerg Denemarken hebben per 1 januari 2017 hun intensieve samenwerking, welke is gestart in 2007 onder gezamenlijke vlag voortgezet. Door de fusie ontstaat een Europese dienstverlener op het gebied van koel en vriestransporten, emballage-oplossingen, warehousing, value added logistics, intermodaal vervoer en luchtvracht.

Contacteer ons