Op zoek naar koopzondag in zwolle?

koopzondag in zwolle
Weekendtip: extra koopzondag in Zwolle indebuurt Zwolle.
Weekendtip: extra koopzondag in Zwolle. Weekendtip: extra koopzondag in Zwolle. Door Hilke Vos 26 januari 2018. Deel 15 WhatsApp Email Tweet. Geen tijd om zaterdag koopjes te scoren? No worries, want zondag 28 januari is de binnenstad van Zwolle ook gewoon open.
fitness in zwolle
Koopzondagen Citycentrum Zwolle.
Ook in 2018 zijn er weer koopzondagen in Zwolle! Iedere eerste zondag van de maand is er een koopzondag. Daarnaast zijn er enkele extra koopzondagen rond feestdagen of vakantieperiodes. Deze worden jaarlijks vastgesteld. Op koopzondagen zijn de meeste winkels open van 13.00-17.00 uur.
sophos antivirus
Binnenstad Uitgelicht Gemeente Zwolle.
Openingstijden en contactinformatie. Maandag tot en met vrijdag 08.00-17.00 uur, op donderdag 08.00-19.00 uur. In het Stadskantoor kunt u alleen op afspraak terecht. U kunt online een afspraak maken. 8017 JZ Zwolle. Grote Kerkplein 15. 8011 PK Zwolle. 8000 GA Zwolle.
uitvaartverzorging
Dit moet je weten over koopzondagen 2018 indebuurt Zwolle.
Nieuwe koningsdagtraditie: het dak eraf bij de Belgische Keizer gesponsord. 19 april 2018. Zwolle in huis: Salontafel met gravering van de Peperbus gesponsord. 6 april 2018. Zwolle stak de handen uit de mouwen tijdens NLdoet van het Oranje Fonds gesponsord.
Koopzondag Zwolle 2018 Koopzondagen.NET.
In het onderstaande schema staat iedere koopzondag Zwolle in 2018 vermeld. Zo zie je snel en eenvoudig of je gezellig een middagje kunt gaan winkelen in Zwolle. Mocht een koopzondag in Zwolle niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag!
Koopzondag Zwolle.
Het is koopzondag in het centrum van Zwolle. Koopzondag Zwolle, Zwolle. zo 1 jul 1300.: Er is koopzondag in het centrum van Zwolle. Koopzondag Zwolle, Zwolle. zo 5 aug 1300.: Er is koopzondag in het centrum van Zwolle. Koopzondag Zwolle, Zwolle.
Extra koopzondag Zwolle op zondag 24 december.
Extra koopzondag Zwolle op zondag 24 december. Zwolle Zondag 24 december, de dag voor Eerste Kerstdag, is er in Zwolle een extra koopzondag. Op verzoek van CityCentrum, de vereniging van Zwolse ondernemers in de binnenstad, en diverse winkeliers in de wijkwinkelcentra hebben burgemeester en wethouders een extra koopzondag aangewezen op 24 december 2017.
Koopzondagen Gemeente Zwolle.
Lees verder over Koopzondag. LET OP: Op de genoemde datum mógen winkels in de genoemde winkelgebieden open zijn. Het is aan de ondernemers zelf of ze van die mogelijkheid ook daadwerkelijk gebruikmaken. Er is een volledig overzicht van koopzondagen in Zwolle in 2018.

Contacteer ons